8 Ocak 2018 Pazartesi

Babalar Günü Hediyesi




Hayatımızın en değerli varlığı olan babalarımızı babalar gününde mutlu etmek için sarılıp öpmekte yeter. Ama klasik hale gelmiş örf ve ananemizde yer alan hediyeleşmekte bugünde iz bırakan özel anlardan birisi olacaktır. Hediye seçiminde kararsız kalmak yaşanılan bir durum olsa da babalarımızın sevdiği şeyleri düşündüğümüzde istediğimiz hediyeyi bulabiliriz. Babalar Günü Hediyesi olarak babamıza günlük hayatta kullanılabileceği eşyaları tercih edebiliriz.
Bir babanın günlük hayatta sık kullandığı eşyalardan biriside cüzdandır. Babanıza deri işlemeli, kart, kimlik ve para koyabileceği bir cüzdan alıp, güzel bir hediye paketi ile takdim edebilirsiniz. Takım elbise giymeyi seviyorsa elbisesine uygun şık kutusuyla kravat, kol düğmelerine meraklı ise adının baş harflerinin yer aldığı gümüş kaplama kol düğmeleri bu hediyeler arasındadır. Ayrıca kişiye özel tasarlanmış üzerinde isminin yer aldığı zippo çakmak, mekanik veya spor kol saati, tuttuğu takımın orijinal forması, şık bir dolmakalem, üzerinde aile fotoğrafınızın yer aldığı seramik kupa çok güzel Babalar Günü Hediyesi seçenekleri arasında yer almaktadır.
Nostalji merakı varsa çantalı pikap seti, tesbih seviyorsa Oltu taşından tesbih, özel işlemeli gümüş yüzük tercih edilebilir. Ayrıca yine evcil hayvan merakı varsa yavru kedi, ya da köpek, traş takımlarının yer aldığı banyo sepeti, parfüm, cüzdan ve anahtarlıktan oluşan hediye seti ya da babanızın çok değer verdiği bir fotoğrafı güzel bir çerçeve içerisinde Babalar Günü Hediyesi olarak sunabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder